Over TGI afbouw

TGI afbouw is een afbouw bedrijf op gevelgebied met als uitgangpunt en specialismen het ` lichte bouwen`.

Door een bundeling van krachten is er een zeer slagvaardig bedrijf ontstaan dat inmiddels zijn sporen ruimschoots verdient heeft. Sinds enige jaren hebben wij ervaring kunnen opdoen met goede resultaten. En niet alleen doordat TGI afbouw alleen met gerenommeerde vooraanstaande producten en systemen werkt.

De hoofd groep afwerkingen is (na)isolatie systemen met zijn zeer grote variatie van afwerking mogelijkheden, het lichte bouwen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit sierpleisters (kunsthars, siliconenhars, silicaat of mineraal en dan zowel dunne als dikke systemen). Naast sierpleisters is het mogelijk te kiezen voor alternatieve afwerkingen zoals keramische tegels, hout, metaal, natuursteen, glas & steenstrips –keramisch, gebakken, gezaagd en organische strips-. Ook zijn er creatieve toepassingen mogelijk van ornamenten, tekst, vensterbanken etc. op de gevelisolatiesystemen. Zelfs lookalike tegels kunnen we appliceren. De architect cq opdrachtgever kan zijn creativiteit los laten gaan op het gebouw en TGI afbouw kan de afwerking realiseren. Alle toe te passen systemen voldoen aan de hoogste eisen en zijn voorzien van Europese en/of Nederlandse attesten en goedkeuringen als blijk van kwaliteit.

Daarnaast zijn diverse soorten en uitvoeringen van geventileerde gevelsystemen door ons uit te voeren. Ook eventueel prefab bouwen is bij ons bespreekbaar.

Samen met u en de systeemleverancier bepalen we de details qua aansluiting en positionering van de materialen waarmee ons werk in aanraking komt. Dit om een voor het werk uitgebalanceerd (werk)advies te kunnen presenteren aan de gebruiker/ opdrachtgever. Naast dit advies komt er een gebruikersadvies zodat de kwaliteit ook na de oplevering voor jaren in stand gehouden kan worden.

De zeer ruime ervaring die met deze afwerkingen en de technische steun van de systeemleverancier waarborgt een kwalitatief constant eindproduct. Onderhoudsarm en esthetisch hoogstaand.

Nog wat items om over na te denken; met de (na)isolatie systemen zijn enorme winsten mogelijk op diverse terreinen. De (hoog)bouw kan tegen lagere kosten worden gerealiseerd en op energie gebied zijn grote slagen te maken. Daarnaast is er winst te behalen voor het milieu. Laat ons u hierover adviseren in een persoonlijk onderhoud.

Graag nodigen we u uit om onze Nederlandse projecten te bekijken. We maken graag een afspraak om uw wensen te bespreken en uit te werken. Samenwerken is ons motto en sleutelwoord waar u, als klant, centraal staat.